place 2060 Bicske, Kossuth tér 8.    email ferrotechnika@ferrotechnika.hu    phone +36 30 940 55 73

metal texture
Dinamikus állványrendszerek
Megmutatjuk, hogyan oldható meg a legjobban az átlagos és alacsony forgási sebességű áruk elhelyezése
A kép nem elérhető
metal texture
Rendezze be okosan a raktárát!
Magas hatékonyság kézi vagy gépi kiszolgálással, a vállalkozása igényeire szabott polcrendszerek és állványzatok.
A kép nem elérhető
metal texture
A galéria megoldja a helyhiányt
Galériarendszerek kiépítésével gyorsan megsokszorozhatja raktára alapterületét.
A kép nem elérhető
metal texture
Védett és balesetmentes tárolás
A raktározás alapszabálya: biztonságos betárolás mindenekelőtt!
A kép nem elérhető
metal texture
Megtérülő megoldás a Ferrotechnikától
A nehézkes raktári munkát felgyorsíthatja a megfelelő tárolás segítségével.
A kép nem elérhető
Slider

Rólunk

A feladatra optimalizált polcrendszer nyereséget hoz

Elfogyott a hely a raktárában? Nem feltétlenül a drága raktárbővítés vagy a költséges, és sok esetben túl bonyolult raktárgazdálkodási rendszer az, ami megoldja az égető problémákat. A modern tárolástechnika olyan polcrendszerek és állványzatok kialakítását tette lehetővé, amelyek magas alapterület- és térfogatkihasználással optimalizálják a négyzetméterenkénti költségeket.

Hogyan oldja meg egy polcrendszer az Ön raktározási problémáit?

Közel 30 év szakmai tapasztalatára alapozva tudjuk, hogy a polcrendszer a raktár alapvető eleme. Polcrendszer, illetve állványok nélkül nincs raktár. A Ferrotechnikánál éppen ezért sok időt és energiát fordítunk arra, hogy ügyfeleinknek a megfelelő polcrendszert, állványrendszert biztosítsuk.

logisztikaMegoldásainkat mindig az ügyfél igényeinek pontos feltérképezése nyomán alakítjuk ki. Ahány vállalkozás, annyi megoldásra váró rakártechnikai probléma, hiszen eltérő lehet:

 • A költségvetés, vagyis a raktár kialakítására vagy átalakítására szánt keret.

 • Az elérhető technika, amit megszab a rendelkezésre álló tér, a raktározandó termékek tulajdonságai, illetve a raktárfeltöltés és raktárürítés módozatai.

 • A megtérülés. Aki befektet, az pontosan tudni szeretné, mikor térül meg a befektetése. A raktár kezelés hatékonyabbá tétele számokban mérhető: csökkenthető a közlekedési idő, jobban megtervezhetőek a komissiózási útvonalak, nő a rendelések összekészítésének hatékonysága.

Röviden összefoglalva: Önnél is növelni tudjuk a raktári feladatok teljesítményét.

3 kulcsfontosságú tényező, amelyik elengedhetetlen egy hatékonyan működő raktár esetében

Ügyfeleink legtöbbször a következő problémákkal keresnek meg minket: elfogyott a hely, sok a munkabaleset, tarthatatlanok a szállítási határidők, munkaerőhiánnyal küzdenek. Az, amit egy raktártól elvárnak, 3 pontban foglalható össze:

 • rend
   
 • átláthatóság
   
 • biztonság

Hogyan lesz hatékonyan működő raktára a Ferrotechnika segítségével?

 • Jól átgondolt koncepció mentén rendezzük be a raktárát.

 • Moduláris rendszerekkel dolgozunk (könnyen fejleszthetőek, ha változnak az igények).

 • A hatékonyságot Ön számokban is fogja tudni mérni: bér- és energiaköltség-megtakarításokat érhet el az optimális megoldásnak köszönhetően.

 • Nem sablonokban gondolkodunk. Ha az Ön raktárának egyedi igényei vannak, a Ferrotechnikának megvan hozzá a kapacitása, hogy szükség szerint legyártsa az egyedi polcrendszert vagy galériát.

Innováció és formatervezés

1990 óta folyamatos piaci jelenlétünknek köszönhetően rendkívül jó kapcsolati hálót építettünk ki. Számos beszállítóval dolgozunk együtt, ami elősegíti, hogy valóban optimális megoldást találjunk ügyfeleink problémáira. Úgy működünk, mint egy brókercég: mindig a feladatnak leginkább megfelelő terméket választjuk ki, nem vagyunk egyetlen gyártóhoz, egyetlen márkához sem láncolva.

megoldasA személyre szabott megoldások mindig is előnyben lesznek a standard koncepciókkal szemben. Segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek a raktárberendezés optimalizálása területén, a raktárhelyiség adottságaihoz, a tárolt termékek tulajdonságaihoz és forgalmához, illetve az ügyfél elvárásaihoz illeszkedő, egyedi polcrendszerek és állványzatok legyártásával. Ez az a plusz, amit nálunk megtalál.

Megtérülő megoldás a Ferrotechnikától

Úgy a nagyvállalatok, mint a KKV szektorban tevékenykedő kisebb vállalkozások számára kínálunk cégre szabott megoldásokat. Közel 30 éves tapasztalatunkat alapul véve moduláris alapokra épülő rendszerekben gondolkodunk, amelyek biztosítják a későbbi költséghatékony bővítést és a továbbfejlesztés lehetőségét.

A Ferrotechnika raktártechnikai megoldásainak, polcrendszereknek, raktárfelszereléseknek és állványzatoknak a minőségen túl megvan az az előnye is, hogy rendkívül jó ár-értékarányt képviselnek.Rendkívül széles a termékpalettánk:

 1. Statikus rendszerek

Nagysűrűségű tárolást biztosító polcrendszerek és állványzatok.

 1. Dinamikus rendszerek

A rendelkezésre álló alapterület kiváló kihasználása valósítható meg a segítségükkel, akár 100%-kal is növelhető a statikushoz képest. Az elv egyszerű: a folyosókat hasznos raktárterületté alakítja, a raklapos áru egy fix állványzaton belül mozog.

 1. Galériák

Ha vízszintesen már nem lehet, terjeszkedjen függőlegesen! A belmagasság maximálisan kihasználható a galériás megoldásokkal. Megduplázhatja ezzel a helyiség alapterületét!

Akár egyedi galériák legyártását is vállaljuk.

 1. Leválasztók

Ipari védőrácsok, könnyen telepíthető hátfalrácsok és polcrácsok, biztonsági ajtók, gépek biztonsági leválasztása fotocellás védelemmel, amelyek biztonságossá teszik a raktári és üzemi munkát.

Kérjen árajánlatot, hogy a megfelelő raktározási rendszert, polcrendszert tudjuk Önnek biztosítani