place 2060 Bicske, Kossuth tér 8.    email ferrotechnika@ferrotechnika.hu    phone +36 30 940 55 73

metal texture
Dinamikus állványrendszerek
Megmutatjuk, hogyan oldható meg a legjobban az átlagos és alacsony forgási sebességű áruk elhelyezése
A kép nem elérhető
metal texture
Rendezze be okosan a raktárát!
Magas hatékonyság kézi vagy gépi kiszolgálással, a vállalkozása igényeire szabott polcrendszerek és állványzatok.
A kép nem elérhető
metal texture
A galéria megoldja a helyhiányt
Galériarendszerek kiépítésével gyorsan megsokszorozhatja raktára alapterületét.
A kép nem elérhető
metal texture
Védett és balesetmentes tárolás
A raktározás alapszabálya: biztonságos betárolás mindenekelőtt!
A kép nem elérhető
metal texture
Megtérülő megoldás a Ferrotechnikától
A nehézkes raktári munkát felgyorsíthatja a megfelelő tárolás segítségével.
A kép nem elérhető
Slider

Statikus rendszerek

Soros állványzat

soros allvanyzat

Mindent azonnal el akar érni? Erre kiválóak a soros rendszerű raklapos állványzatok. A FIFO elv alkalmazásának mintapéldája ez. Itt bármely árujához, bármikor hozzáférhet. Kézi komissiózáshoz és targonca kiszolgáláshoz egyaránt kiválóan alkalmas rendszer. A rendszer minden targonca típushoz alkalmazható, csupán a folyosó méretét kell helyesen megválasztani.

Referencia munkáink:

LS

PAL

 

 

Dupla mély soros állványzat

 

 

A raklapos állványzat tárolási hatékonyságának növelése érdekében alkalmazzuk a dupla mély állványzatot. Azáltal, hogy javítja raklap sűrűségi szintet a raktárban, és kevesebb folyosót hagyunk, nő a kihasználtsága a raktárcsarnoknak. Ezzel a megoldással minimálisan sérül az elérhetőség, főleg, ha azonos termék kerül egy helyre, egymás elé.

Keskenyfolyosós soros állványzat

keskenyfolyosos

Keskenyfolyosós soros állványzat a soros állványzat egy olyan kialakítása, melyet az oda tervezett     ún. forgóvillás targonca szolgálja ki.  A rendszer előnyei: a legjobb alapterület kihasználhatóság a soros állványzati elrendezési lehetőségek között .Szabad hozzáférést biztosít, különféle termékek helyezhetők el egymás mellett nagy raklapforgási sebességgel. Jellemző rá továbbá a könnyű tároló szint állítás és kiválóan alkalmas az egyedi igények kielégítésére.

További jellemzői:

  • Utólagosan is növelhető a teherbírás
  • Jól kapcsolható más tárló, vagy anyagtovábbító rendszerekhez
  • Könnyen javítható

Önhordozó raktár

onhordozo raktar

Az önhordó raktár esetén úgy tervezzük a tároló szerkezetet, hogy az a tárolt anyagok terhe mellett a burkolat és tető súlya mellett az épületekre ható meteorológiai eredetű terheket (szél- és hóteher, hőtágulás) is képes legyen felvenni, és elviselni. A rendszer előnyei: Nincs külön épületszerkezet. Viszonylag egyszerű és gyors építés, látványos haladás.

További előnyei:

  • A legjobb alapterület kihasználhatóság a soros állványzati elrendezési lehetőségek között.
  • Szabad hozzáférés
  • Különféle termékek helyezhetők el egymás mellett.
  • Nagy raklapforgási sebesség

Be és átjárható rendszerek

be es atjarhato rendszerek

Nagy mennyiségű árut szeretne koncentráltan tárolni? A LIFO elv alkalmazásának mintapéldája ez. Itt néhány tucat fajta árut tud egymás felett és előtt eltárolni, rendkívül magas alapterület kihasználtság mellett. Ezzel a megoldással rendkívül jó fajlagos alapterület kihasználtságot tudunk elérni, minimalizálva, ezáltal az épület alapterületét, és csökkentve a beruházási költséget. Kiszolgálására gyalog kisérésű, magasemelésű targonca, homlokvillás- és tolóoszlopos megoldást kínálunk.

Referencia munkáink:

Drive-inPolcos, egy vagy többszintes állványzatok

polcos allvanyzat

Magas hatékonyság kézi kiszolgálással, nagy cikkelem választékú, kisméretű termékek tárolására ideális megoldás az egy, vagy többemeletes tárolás polcos állványzatban. A FIFO elv itt is maximálisan érvényesül. Az általunk forgalmazás alatt álló polcos állványzat típusokból a legkülönfélébb igényeknek megfelelő raktári rendszert lehet kielégíteni.
A rendszer előnyei:

  • kiváló, helyiség alapterület kihasználhatóság
  • szabad hozzáférés
  • különféle termékek elhelyezhetősége

High Clip

high clip

Meta Regalbau kifejlesztette magas-raktári alkalmazásra való High Clip rendszerét, mely hagyományos kiszolgálás mellett, a terheléstől függően 4 emeletet enged építeni ebből a rendszerből. Alkalmas emellett automata raktári rendszer építésére is.

Autó alkatrész tároló rendszer

auto alkatresz tarolo rendszerek

A német Meta Regalbau, Clip nevű polcos állványrendszere a gyakorlatban előforduló minden autós tárolási feladatra kész megoldást ad. A piacon lévő állványzatok közül legszélesebb elemválasztéka lehetővé teszi, hogy az alapállványt akár utólag is úgy alakítsuk át, hogy megfeleljen az elvárásoknak. A Ferrotechnika rendkívül nagy gyakorlattal rendelkezik ilyen rendszerek tervezésében, megvalósításában.

Karos állványzat

Nagy kiterjedésű, hosszú anyagokat kíván tárolni? Erre alkalmas a karos állványzat! A FIFO elv alkalmazásának másik mintapéldája ez. Itt bármely árujához, bármikor hozzáférhet. Kézi komissiózáshoz és targonca kiszolgáláshoz egyaránt kiválóan alkalmas rendszer. Ez az állványzat biztosítja a legkényelmesebb áru elhelyezést, hiszen hosszirányban, csak a csarnok mérete szab határokat. Elsősorban szálanyagok tárolása a jellemző felhasználása. De előszeretettel alkalmazzák fa áruk mozgatására is.

Kábeldob tároló

kabeldob tarolo

Nagyméretű, nagytömegű kábel tárolására előszeretttel használnak az iparban fa, acél, vagy műanyag kábeldobokat. Ezek tárolására, a kábelek lecsélésére alkalmasak kábeldobtároló rendszereink, melynek alapja raklapos állványzat.

Biztonsági elem

biztonsagi elemek

A raktári tárolórendszerek, és gyalogosvédelem érdekében szükségesek ezek az ütközésvédő elemek. Az áru és vagyonbiztonságot szolgálják leválasztórácsrendszereink, melyeket raktárakba, és gyártócsarnokokba egyaránt szállítunk és telepítünk.